Item toegevoegd aan winkelwagen

Preventieve maatregelen voor behoud van uw vloer

Bescherm te allen tijde de onderkant van schuivende objecten die in direct contact staan met uw vloer, zoals tafelpoten, stoelpoten, banken etc. Voorzie deze van speciale viltglijders welke te verkrijgen zijn bij uw vloerspecialist. Reinig de viltglijders ook op regelmatige basis om te voorkomen dat er vuil onder blijft zitten welke uw vloer op den duur kan beschadigen. Deurmatten, wij raden aan om deze bij alle ingangen te plaatsen. Zo voorkomt u zoveel mogelijk het inlopen van zand, vuil etc. Hoge hakken, zorg ervoor dat de vloer niet in aanraking komt met kapotte of doorgesleten hoge hakken. De puntdruk van zo’n hak is meer dan 2000 kg per cm² en zal bij elke stap een put in uw vloer veroorzaken.

Reiniging na ongelukjes

De algemene regel voor het morsen van kleine hoeveelheden vloeistof of eten is om dit te verwijderen met een lichtvochtige doek/dweil, daarna droogmaken met een droge doek/dweil. Als u geconfronteerd wordt met grotere hoeveelheden plaatselijk gemorste vloeistof of gemorst vuil kunt u dit het beste verwijderen met een vochtige doek/dweil, maar dan voorzien van een klein beetje afwasmiddel. Maak de plek schoon, veeg na met een droge doek. Reinig nooit de gehele vloer op deze manier. Afwasmiddel laat dan namelijk een ongewenste filmlaag achter op de vloer, welke zorgt voor een doffe uitstraling. Laat de vloer/plek 20 minuten drogen voor u er weer overheen gaat lopen.

Onderhoudsproducten

Voor wekelijks, tweewekelijks of maandelijks onderhoud raden we onze eigen onderhoudsproducten aan. Van deze producten kunnen we garanderen dat deze perfect zijn voor de vloeren die door Belat geleverd worden.
Kijk eens naar onze onderhoudskit voor geoliede vloeren.

Offerte aanvragen